Vállalati informatikai rendszerek

Egy vállalat sikeres üzleti tevékenysége nagyban függ a kiszolgáló informatikai rendszer megfelelő működésétől. Az elvárt teljesítményhez az infrastruktúrát megfelelően kell méretezni. Egy komplex rendszer megválasztása, tervezése, kivitelezése, üzemeltetése és karbantartása nagy tapasztalatot igényel. Mi ebben tudunk segíteni Önnek! Több, mint két évtizede rendelkezünk professzionális informatikai szaktudással a felsorolt területeken!

Legfontosabb tevékenységünk a vállalati IT területen is a rendszerintegráció, amely azt jelenti, hogy ügyfeleink meglevő és új megoldásait jól működő és egységes informatikai rendszerré egyesítjük. Továbbá alkalmazás-alapú projektek esetén, a fejlesztőkkel és gyártókkal együttműködve biztosítjuk a rendszer folyamatos és megbízható működését. Megoldásaink között számos korszerű eszköz és szoftver gyártóinak a termékei megtalálhatóak. Gyártóinkkal kiváló partneri együttműködést folytatunk, amelynek keretében, élvezve a hivatalos gyártói támogatást, vállaljuk eszközeiknek a karbantartását, garanciális ügyeinek intézését.

Hagyományos adatközponti technológiákon túl, vállalunk magas rendelkezésre állású (High Availability), georedundáns, felhő-alapú, hibrid, virtuális, szoftverek által vezérelt (Software Defined) és jól skálázható hiperkonvergens rendszerek tervezését és telepítését.

Szerverek

Az Ön vállalatának üzleti alkalmazásai csak megfelelő szerver környezetben fognak elvárt teljesítménnyel üzemelni. Az alább felsorolt eszköz gyártók az általános célú rackbe szerelt hardverektől kezdve, a penge (blade) szerver megoldásokon át, a virtualizációt és a manapság legmodernebb hiperkonvergens technológiát mind kínálják. Mi pedig segítünk Önnek az üzleti igényeinek megfelelő rendszer kiválasztásában, megtervezésében és telepítésében.

Kiemelt gyártóink

Tárolás

A digitális adatok költséghatékony és teljesítményben is megfelelő tárolása az egyik legnagyobb kihívása az IT-nak. Legyen szó helyben felállított, jól skálázható tároló rendszerről, felhő-alapú átjáróról (Cloud Storage Gateway), backup és archiválási célú szalag könyvtárról, vagy akár hierarchikus adattárolást kezelő (Hierarchical Storage Management) keretrendszerről, Mi állunk a rendelkezésére, hogy megtervezzük az Ön vállalatának igényeire szabott tároló megoldást.

Kiemelt gyártóink

IT Teljesítmény-menedzsment rendszer

Az üzleti szempontból kritikus alkalmazások folyamatos, megfelelő teljesítményű működése kulcskérdés minden vállalat számára. A Riverbed SteelCentral integrált Digital Experience Management rendszere betekintést enged a szakembereknek az IT rendszerekbe azért, hogy az üzleti elvárásoknak megfelelő teljesítményű alkalmazásokat biztosítsák a felhasználók számára.

WAN optimalizáció

Magas az Ön vállalati hálózatának bérelt vonalának havidíja? Lassúak és akadoznak a WAN kapcsolaton elérhető vállalati alkalmazások?

Az Ön számára érdekes lehet a WAN optimalizáció technológia, amely a földrajzilag elosztott szervezetként működő vállalatok számára nélkülözhetetlen. A Riverbed SteelHead piacvezető WAN optimalizációs megoldásának köszönhetően a fizikai adatforgalom jelentős (akár 90+%-os) csökkentés érhető el, virtuálisan sokszorosára növelve a sávszélességet. Csökken az adatforgalom, javul az IP protokoll hatékonysága, a hosszú WAN válaszidők kiküszöbölésével akár több tízszeresére is növekszik a hálózati alkalmazások sebessége, és töredékére csökken az adatmentés ideje.

IT biztonság

Az IT rendszerekben tárolt adataink az újkori kiberbűnözés legveszélyeztetettebb célpontjai. Az Ön vállalatának adatai is könnyen célponttá válhatnak! A modern, rosszindulatú támadások megelőzésére célszerű több IT szegmenst védő új generációs biztonsági platformot bevezetni. Ajánljuk a Palo Alto Networks (PAN) piacvezető megoldásait modern támadások megelőzésére, akár egy meglévő rendszer kiegészítéseként, akár a teljes IT védelem biztosítására.